Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2017

Τρεις Ιεράρχες

"Τους τρεις μεγίστους φωστήρας της τρισηλίου θεότητος"γιορτάζει η εκκλησία μας σήμερα,τους Τρεις Ιεράρχες,τους προστάτες των γραμμάτων,των σχολείων,των δασκάλων,των μαθητών.
Τον Μέγα Βασίλειο,τον Ιωάννη Χρυσόστομο 
και τον Γρηγόριο τον Θεολόγο.
             
Χρόνια Πολλά στους δασκάλους,
Χρόνια Πολλά στους μαθητές,μικρούς και μεγάλους,
καλή φώτιση σε όλους!

Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2017

Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2017

Λειτουργία σχολείων την Παρασκευή 13/1/2017

Γραφείο Τύπου Δήμου Αλεξανδρούπολης
Συνέχιση της διακοπής των μαθημάτων στις σχολικές μονάδες Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Καλλικρατικού Δήμου Αλεξανδρούπολης
Με την αρ. πρωτ. 31/12-01-2017 Απόφαση του Δημάρχου Αλεξανδρούπολης, Ευάγγελου Λαμπάκη, συνεχίζεται η διακοπή των μαθημάτων στις σχολικές μονάδες Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης σε όλον τον Καλλικρατικό Δήμο Αλεξανδρούπολης και την Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2017, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών.


Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2017

Λειτουργία σχολείων την Πέμπτη 12/1/2017

Συνέχιση της διακοπής των μαθημάτων στις σχολικές μονάδες Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Καλλικρατικού Δήμου Αλεξανδρούπολης
Με την αρ. πρωτ. 26/11-01-2017 Απόφαση του ΔημάρχουΑλεξανδρούπολης, Ευάγγελου Λαμπάκη,συνεχίζεται η διακοπή των μαθημάτων στις σχολικές μονάδες Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της Δημοτικής Ενότητας Φερών την Πέμπτη και την Παρασκευή, 12 και 13 Ιανουαρίου 2017 και στις σχολικές μονάδες Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του υπόλοιπου Καλλικρατικού Δήμου Αλεξανδρούπολης την Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2017, λόγω έκτακτων καιρικών συνθηκών (κακοκαιρίας, σφοδρής χιονόπτωσης, παγετού και ιδιαίτερα χαμηλών θερμοκρασιών).


Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2017

Λειτουργία σχολείων στις 11/1/2017

Με νέα απόφαση του Δημάρχου Αλεξανδρούπολης, Ευάγγελου Λαμπάκη, θα συνεχιστεί η διακοπή των μαθημάτων στις σχολικές μονάδες Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης σε όλο τον Καλλικρατικό Δήμο Αλεξανδρούπολης λόγω επιδείνωσης των καιρικών συνθηκών.

Λειτουργία σχολείων στις 11/1/2017

Με την αρ. πρωτ. 23/10-01-2017 Απόφαση του Δημάρχου Αλεξανδρούπολης, Ευάγγελου Λαμπάκη, 
συνεχίζεται η διακοπή των μαθημάτων στις σχολικές μονάδες Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στη Δημοτική Ενότητα Φερών του Καλλικρατικού Δήμου Αλεξανδρούπολης την Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2017, λόγω έκτακτων καιρικών συνθηκών (κακοκαιρίας, παγετού και ιδιαίτερα χαμηλών θερμοκρασιών).
Τα μαθήματα στις σχολικές μονάδες Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στον υπόλοιπο Καλλικρατικό Δήμο Αλεξανδρούπολης θα γίνουν κανονικά.

Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2017

Επίσκεψη στον Άγιο Κυπριανό

Λίγες μέρες πριν να κλείσουν τα σχολεία για τις διακοπές των Χριστουγέννων,το νηπιαγωγείο μας επισκέφθηκε το Ίδρυμα Χρονίως Πασχόντων "Άγιος Κυπριανός",όπου οι μικροί μαθητές μας έψαλλαν τα κάλαντα και τραγούδησαν χριστουγεννιάτικα τραγούδια με  σκοπό να δώσουν χαρά στους ηλικιωμένους συνανθρώπους μας που ζουν εκεί.Οι γονείς που μας συνόδευαν,ετοίμασαν λιχουδιές και καλούδια......
Στην αρχή επισκεφθήκαμε το εκκλησάκι "Άγιος Κυπριανός"όπου μας περίμενε και μας ξενάγησε ο π.Βασίλειος.
Στη συνέχεια πήγαμε στο σαλόνι όπου μας περίμεναν οι γιαγιάδες και οι παππούδες,για να τραγουδήσουμε
κεραστήκαμε...
....και στο τέλος η αναμνηστική φωτογραφία!
Χρόνια Πολλά!!!
Και του χρόνου με υγεία!!!!!

Κυριακή 1 Ιανουαρίου 2017

Καλή Χρονιά

Αρχιμηνιά κι αρχιχρονιά...........
Άγιος Βασίλης έρχεται........
                     
                                                       
                
Καλή χρονιά!
Χρόνια Πολλά!
Ευτυχισμένος ο καινούργιος χρόνος!!!!!